Skip to main content
Wat te doen in Stratford-Upon-Avon? Ontdek de geboorteplaats van Shakespeare op een dagtrip vanuit Londen || The London Tester

Wat te doen in Stratford-Upon-Avon? Ontdek de geboorteplaats van Shakespeare op een dagtrip vanuit Londen

De laatste keer dat ik Stratford-Upon-Avon bezocht, was tijdens een vakantie in Engeland met mijn familie toen ik nog op de basisschool zat. Ik kan me er niet heel veel meer van herinneren, behalve dat we Shakespeare’s huis van buiten zagen en dat we een teddyberenmuseum bezochten.

Gelukkig had ik afgelopen week de kans om tijdens een bloggercampagne met Visit Britain & Visit England bijna een volle dag hier weer door te brengen en eens goed rond te kunnen kijken. (meer…)

Wat te doen in Southampton? Ontdek deze verrassende stad op een dagtrip vanuit Londen || The London Tester

Wat te doen in Southampton? Ontdek deze creatieve stad op een dagtrip vanuit Londen

Ga mee met The London Tester naar Southampton in Zuid-Engeland en ontdek deze bijzonder creatieve stad vól met geschiedenis.  (meer…)

Wat te doen op Isle of Wight? Ontdek dit bijzondere eiland op een dagtrip vanuit Londen

Vlak voor de kust van Zuid-Engeland ligt Isle of Wight: een leuke plek voor een weekend break vanuit Londen! We delen graag 8 tips voor wat te doen op Isle of Wight met je vandaag!  (meer…)

Isle of Wight vanuit Londen Bezoeken (VIDEO) || The London Tester

Isle of Wight vanuit Londen Bezoeken [VIDEO]

The London Tester laat je zien hoe je het Isle of Wight vanuit London kunt bezoeken voor een leuk weekend weg in Zuid-Engeland. (meer…)

350 Jaar Slag om Medway (Waar Michiel de Ruyter de Britse Vloot Deed Zinken) || The London Tester

350 Jaar Slag om Medway (Waar Michiel de Ruyter de Britse Vloot Deed Zinken)

Rondom Londen liggen ontzettend veel interessante plaatsjes die gemakkelijk in een dag of weekend te bezoeken zijn en ik hoop er voor deze website dan ook zoveel mogelijk voor je vast te leggen. Vandaag reizen we af naar Medway, het grootste stedelijke gebied in het graafschap Kent, gelegen ten zuidoosten van Londen.  (meer…)