Bericht van The London Tester

Berichtje van The London Tester in Moeilijke Tijden…

Ik stuurde net onze laatste email naar jullie uit (sta jij al op de lijst om af en toe update van ons te krijgen?) en bedacht me dat het ook wel een goed idee zou zijn om via de site een berichtje te delen voor iedereen die niet op de mailinglijst staat.

 

Om te beginnen:

Ik hoop dat alles goed met je gaat qua gezondheid en algemene gemoedsrust. Het zijn vreemde tijden die ons allemaal op de een of andere manier zullen beïnvloeden.

Zorg dat je zoveel mogelijk thuisblijft op dit moment, ook als je je goed voelt. Breng anderen niet in gevaar en zorg voor geen extra druk op het verplegend personeel.

Was je handen, ga niet hamsteren, houdt 1.5 meter afstand, gebruik papieren zakdoekjes, hoest of nies in je elleboog, was je handen nog maar eens een keer extra, werk thuis als het kan, ga niet ergens in de rij staan dicht op andere mensen, of gezellig in het park hangen of fitnessen in groepjes.

Gebruik je gezonde verstand en houdt rekening met anderen.

We’re in this together!

 

REISBLOGGEN IN CRISISTIJD 

Als iemand die haar geld verdiend met het maken van content over reizen, kun je je voorstellen dat de zaken er op dit moment niet rooskleurig uitzien.

Het verkeer naar onze beide reisblogs is met bijna 80% afgenomen en daarmee ook de inkomsten die wij halen uit advertenties, affiliates (de links op de website via welke wij een commissie verdienen, zoals kaartjes voor attracties en hotelovernachtingen) en andere samenwerkingen met bestemmingen en reismerken.

 Zoals het ernaar uitziet gaat het zeker nog wel een paar maanden duren voor hier -hopelijk- verbetering in komt…

Maar hoewel ik (en mijn collega ZZP-ers/bloggers) hard getroffen worden (net als zoveel mensen in de hele wereld) probeer ik het van een positieve kant te zien en mijn tijd te besteden aan taken die ik al een tijd had laten liggen (waaronder, zoals altijd, mijn honderden emails), het voorbereiden van nieuwe artikelen voor de site (want dát we uiteindelijk weer kunnen reizen, daar geloof ik zeker in) en het verbeteren van teksten die al op de website staan.

 

WE BLIJVEN LACHEN!

Daarnaast probeer ik, zoals altijd, alles met humor te benaderen (natuurlijk met de ernst van de situatie in mijn achterhoofd) en zo kun je bijvoorbeeld in mijn ‘stories’ op Instagram (@thetraveltester) dagelijkse grappige cartoons, filmpjes, memes en mijn ‘lock down’ dagboek vinden.

Als je wel een beetje afleiding kunt gebruiken, nodig ik je dan ook zeker uit deze te komen bekijken. De stories blijven 24 uur live, daarna kun je ze op mijn Instagram profiel onder het cirkeltje allemaal terugvinden.

 

Bericht van The London Tester

 

UPDATES UIT LONDEN

Hoewel we hier nu thuis in Amsterdam zitten, heb ik veel contact met vrienden uit Londen en krijg ik ook van veel restaurants en attracties het laatste nieuws door, dat ik hieronder voor je heb samengevat.

Ik kan geen vragen beantwoorden over gezondheidsrisico’s of over het mogelijk reizen van/naar Groot-Brittannië op dit moment of later in het jaar, dus ik raad je aan het advies van de Overheid in Nederland, de Overheid in het Verenigd Koninkrijk en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) te volgen.

 

Bericht van The London Tester
Updates uit Londen via onze vriendin Roma (reisblogger @roamingrequired) – Blijkbaar was er iemand in de bus gespot met een plastic emmer op haar hoofd. Waarom ook niet!

 

LONDEN IN 2020-2021?

Wat ik hier nog aan wil toevoegen is dat ik het niet kan aanraden in paniek je toekomstige reisplannen naar het Verenigd Koninkrijk en/of Ierland gelijk af te zeggen, maar eerst rustig te kijken wat je opties zijn, om een aantal redenen:

Veel bedrijven (klein, maar ook groot) zullen ten onder gaan als iedereen nu alles als een wilde annuleert en daarbij bieden ze op het moment ontzettend flexibele annuleringsvoorwaarden voor toekomstige boekingen, zoals gratis omboeken of verlengen van de termijn waarop je je kaartjes voor attracties etc. kunt gebruiken.

 

ONZE STEDENTRIP LONDEN GIDS

In mijn eigen bedrijf heb ik ervoor gekozen om mijn Londen Reisgids (met 100 pagina’s aan tips voor leuke wandelroutes, restaurants en activiteiten in de stad), toch alvast in onze reiswinkel te zetten, ondanks dat ik je op dit moment afraadt naar Engeland te gaan tot er weer een positief reisadvies is.

Hoewel ik het op dit moment niet gepast vind de gids hevig te gaan promoten, bij het maken heb ik het afgelopen jaar vele, vele uren tijd en liefde gegeven en ik ben trots op het resultaat.

Ik wil iedereen zo snel mogelijk de kans geven hem alvast aan te schaffen (en ons daar gelijk heel erg mee te steunen!) en vast te kunnen dromen over alle leuke dingen die er bij een volgend bezoek aan Londen te doen zijn.

Wil je meer weten? Kijk dan in de reiswinkel >

Momenteel ben ik ook de shop helemaal aan het vernieuwen, dus kom zeker snel terug voor nog meer leuke reisboeken, spelletjes en reisartikelen die je helpen bij het voorbereiden van een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk.

Bedankt voor je steun en voor het verder gratis kunnen houden van onze website!

 

Bericht van The London Tester

 

WIJ DENKEN AAN JE!

Dit was even mijn persoonlijke update voor het moment, ik wens je veel sterkte de komende dagen/weken en als ik nieuwe berichten uit Londen hoor waar je wellicht iets aan hebt, dan laat ik het zeker weten.

Mocht je zelf ook even je hart willen luchten, dan kun je ons altijd mailen via [email protected] Ik lees alle reacties altijd met veel plezier (ook al ben ik soms langzaam met reageren, mijn excuses daarvoor!)

Heel veel liefs,

Nienke

(en ook van Nick natuurlijk, die nu ook vanuit huis werkt en mijn kantoor stiekem heeft overgenomen – maar in ruil daarvoor wel heel lief lunch voor mij maakt… dus ik mag niet klagen! :))

 

The London Tester - Nienke Krook & Nick Vullings

 

UPDATES VANUIT LONDEN

VOORLOPIGE SLUITINGEN

 • Natural History Museum – tot minstens begin zomer [nhm.ac.uk]
 • V&A Museum – tot nader bericht [vam.ac.uk]
 • Museum of London – tot ander bericht [museumoflondon.org.uk]
 • Royal Albert Hall – alle evenementen en tours tot minstens 30 April [royalalberthall.com]
 • London Library – Reading Rooms en openbare ruimtes & evenementen – tot nader bericht [bl.uk/press-releases/]
 • Royal Museums Greenwich – Dit omvat: het National Maritime Museum, Royal Observatory, het Queen’s House, Cutty Sark, Peter Harrison Planetarium en Prince Philip Maritime Collection Centre – tot minstens 1 Mei – je kunt je eventueel al gekochte tickets gratis omboeken! [rmg.co.uk]
 • Imperial War Museums – museum en alle evenementen op 5 locaties – tot nader bericht [iwm.org.uk]
 • National Portrait Gallery – gesloten tot nader bericht [npg.org.uk]
 • Science Museum – museum en alle evenementen tot nader bericht [sciencemuseum.org.uk]
 • Historic Royal Palaces – gesloten tot nader bericht [hrp.org.uk]
 • London Transport Museum – museum en alle evenementen tot minstens 31 mei [ltmuseum.co.uk]
 • The Barbican – tot nader bericht [barbican.org.uk]
 • British Museum – tot nader bericht [britishmuseum.org]

Hoewel in de nieuwsbrief anders aangegeven, krijgen wij net het bericht dat ook KEW Gardens er nu voor gekozen heeft compleet te sluiten tot nader bericht [kew.org]

THEATERS IN LONDEN
Alle voorstellingen op Londen’s West End zijn voorlopig geschorst na een oproep van premier Boris Johnson om locaties zoals pubs, clubs, theaters en andere dergelijke sociale gelegenheden te vermijden. 

The Society of London Theatre, dat het West End vertegenwoordigt, heeft besloten dat alle theaters tot nader order zouden sluiten. Zusterorganisatie UK Theatre meldde ook dat de 165 locaties in het hele land dezelfde stap zouden zetten.

Bezoek deze pagina om te zien welke theaters gesloten zijn en tot wanneer: officiallondontheatre.com

Zorg altijd dat je de website of sociale media van de specifieke locatie die je zou bezoeken dubbel checkt en wees geduldig en vriendelijk, want kassa’s, ticketagenten en andere ticketverkopers doen er alles aan om je te helpen tijdens deze uiterst moeilijke periode.

RESTAURANTS GESLOTEN

 • En vele, vele anderen, check altijd de website voor je bezoek! Enkele restaurants bieden nog afhalen / bezorgen aan, check de sites!

UPDATE VAN HOUSE OF BRITAIN
Heb je een reis geboekt via House of Britain? Lees dan hun website om erachter te komen wat je het beste kunt doen: houseofbritain.nl

 

HULP AAN LOKALE BEDRIJVEN

Om de verspreiding van het  virus te vertragen, de NHS (het gezondheidszorgsysteem van het Verenigd Koninkrijk) niet te overweldigen en de meest kwetsbare leden van de samenleving te beschermen, sluiten veel openbare plekken hun deuren tot nader bericht.

Met name onafhankelijke bedrijven komen hierdoor onder enorme financiële druk te staan. Daarom is “Help Your Hood” opgezet. Deze handige nieuwe website brengt bedrijven over de hele wereld in kaart die cadeaubonnen aanbieden, zodat je jezelf (of iemand waar je van houdt) een traktatie kunt geven om naar uit te kijken – en daarbij je favoriete lokale restaurant, café of boetiek een broodnodige inkomsten-boost geeft.

Kijk voor meer informatie: www.helpyourhood.online

 

Delen / Bewaren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.