De Caravan, Camping & Motorhome Show Komt Weer Naar Engeland! || The London Tester

De Caravan, Camping & Motorhome Show Komt Weer Naar Engeland!

Goed nieuws voor de kampeerliefhebber: De jaarlijkse Caravan, Camping & Motorhome Show is aankomend jaar weer in Engeland te vinden. 

Ik heb vroeger zelf altijd gekampeerd als kind en ik weet dat mijn ouders altijd een beetje begonnen te kwijlen als er ergens een kampeerbeurs in de buurt was, maar ik kan me zover ik kan herinneren niet heugen dat ik er ook uiteindelijk bij een geweest ben! Volgend jaar is er echter weer een nieuwe kans, want dan komt de enorme kampeerbeurs in Engeland weer met een nieuwe show. 

Maar liefst vijf zalen van het National Exhibition Centre (NEC) in Birmingham zullen gevuld worden met kampeerartikelen om meer dan 90.000 mensen te verwelkomen gedurende zes dagen in februari te voorzien van alles dat maar met kamperen te maken heeft. 

Je kunt er als bezoeker de nieuwste trends op het gebied van kamperen en glamping vinden, binnenstappen bij prachtige campers, tenten, caravans en zelfs complete vakantiehuizen. 

Daarnaast kun je tal van beroemdheden en een verscheidenheid aan andere sprekers in het Live Theatre zien, kun je je wagen aan steilewandklimmen en schaatsen en is er dit jaar voor het eerst ook een ‘Bear Grylls Adventure Area’. Klinkt spannend, of niet dan?!

In de voorverkoop (gekocht voor 18 februari 2019) zijn tickets maar £ 8 voor volwassenen en £ 7 voor senioren van 60+. Aan de deur betaal je £ 10 (volwassenen) en £ 9 (senioren). Transactiekosten zijn £ 1,25. Kinderen onder de 16 jaar zijn gratis en bij je ticket is parkeren inbegrepen. 

Je krijgt bij binnenkomst ook een gratis gids van de show  (onder voorbehoud van beschikbaarheid). 

Ben jij een kampeer fan? Zou deze beurs je iets lijken? 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: NEC, Birmingham

Datum:  19 – 24 februari 2019

Entree: £ 7/8 in de voorverkoop en £ 9/10 aan de deur. Onder de 16 jaar gratis. 

Websitewww.ccmshow.co.uk

 

De Caravan, Camping & Motorhome Show Komt Weer Naar Engeland! || The London Tester

De Caravan, Camping & Motorhome Show Komt Weer Naar Engeland! || The London TesterFoto Credit: The Caravan, Camping and Motorhome Show

 

 

 

Delen / Bewaren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.