Met de Trein naar Engeland: Alles Wat Je Wilde Weten over de Eurostar! || The London Tester

Met de Trein naar Engeland: Alles Wat Je Wilde Weten over de Eurostar!

Al een aantal keer reisde ik met de Eurostar van Amsterdam naar Londen (nou ja, eigenlijk andersom dus, maar helaas voor de familie gingen we ook altijd weer terug naar Londen met de trein naar Engeland). Het is zo comfortabel reizen! 

Maar nog niet eerder heb ik de reis eigenlijk goed vastgelegd en ook nog niet eerder hoefden we niet op Brussel over te stappen, dus tijd voor een artikel over dit handige vervoersmiddel tussen Nederland en Engeland, want ik ben toevallig gisteren met de Eurostar in Amsterdam aangekomen en heb even lekker verse foto’s voor je gemaakt!   (meer…)

Bezoek Osborne House op Isle of Wight en Ontdek het Verborgen Leven van Koningin Victoria

Vanaf Southampton, aan de zuidkust van Engeland, namen we op een zonnige vrijdagmiddag de Red Funnel Ferry naar het plaatsje East Cowes op het eiland Isle of Wight.  Het was een prima ritje dat maar 25 minuten duurde en daarna was het maar 5 minuten rijden (of een half uur lopen als je zin hebt) om bij het indrukwekkende Osborne House aan te komen. Dit is het voormalige huis van Koningin Victoria en Prince Albert!  (meer…)

1 Pond Bustour Londen? Jazeker! Megabus Lanceert Nieuwe Sightseeing Route || The London Tester

1 Pond Bustour Londen? Jazeker! Megabus Lanceert Nieuwe Sightseeing Route

Ik was vroeger helemaal niet van de sightseeing bussen, maar na er flink wat getest te hebben de afgelopen tijd, moet ik toegeven dat een bustour Londen toch stiekem best leuk is! 

Natuurlijk was ik nieuwsgierig naar een nieuwe route die deze maand door Londen is gaan rijden. Niet omdat we in Londen nog niet genoeg bussen hebben, maar omdat deze wel heel prettig geprijsd is: je kunt vanaf maar 1 pond al gaan sightseeing met de bus in Londen. (meer…)