Reisadvies Groot-Brittannië: De Deuren Zijn Weer Geopend - En Nu? || The London Tester

Reisadvies Groot-Brittannië: De Deuren Zijn Weer Geopend – Of Toch Niet?

Je zult het waarschijnlijk al gelezen of gehoord hebben: Groot-Brittannië heeft de deuren weer geopend voor bezoekers uit onder andere Nederland en België.

In het kort: vanaf 10 juli zijn de quarantainemaatregelen opgeheven, wat inhoud dat de in- en uitreisbeperkingen zijn opgeheven. Het reisadvies van de Nederlandse overheid is code geel, wat aangeeft dat er nog wel veiligheidsrisico’s zijn.

UPDATE 14 AUGUSTUS: Het Verenigd Koninkrijk heeft besloten per 15 augustus opnieuw reisbeperkingen in te stellen voor reizigers uit Nederland.

Alleen aantoonbaar noodzakelijk (weg)verkeer wordt toegelaten en er geldt een strikte thuisquarantaine van 14 dagen bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk.

In dit artikel heb ik alle huidige reisinformatie en links naar handige websites voor je op een rijtje gezet.

Meer lezen

Engelse Comedy Series op Netflix || The London Tester

Even Lekker Lachen? Dat Kan Met Deze 13 Britse Films en Engelse Comedy Series op Netflix!

Ik dacht: we kunnen in deze tijd wel een beetje humor gebruiken! Daarom zocht ik op Netflix de meest grappige Britse films en Schotse- en Engelse Comedy Series voor je op.

En het bleek dat er genoeg keus was! Van oude klassiekers zoals Monty Python tot moderne Stand-Up Comedians zoals Russel Howard (een van onze favorieten!)… ook in dit genre is er voor ieder wat wils!

Meer lezen