De Leukste Reisgidsen Over Londen || The London Tester

24 x De Leukste Reisgidsen Over Londen

Ga jij binnenkort naar Londen en heb je toch nog steeds graag een reisgids in je koffer? No worries! Hoewel er natuurlijk tegenwoordig zo ontzettend veel informatie online te vinden is, vaak is het fijn om ter plekke, als je misschien geen internetverbinding hebt, even te kunnen bladeren op zoek naar een leuke tip, een kaart te bekijken of meer te lezen over een bepaalde plek in de stad.

Hieronder vind je de beste reisgidsen die wij over Londen konden vinden… natuurlijk tot de tijd dat The London Tester met haar eigen reisgids komt! 

 

GA SNEL NAAR:

 

De Leukste Reisgidsen Over Londen || The London Tester

 

 


Algemene Reisgidsen van Londen

 

Lonely Planet - London

LONELY PLANET LONDON

Wie heeft er inmiddels thuis geen Lonely Planet reisgids staan? Zoals altijd is deze gids een prima investering en met de uitneembare kaart navigeer je makkelijk door de stad en het openbaar vervoer. De verschillende wijken komen aan bod, elk met een uitvergroot kaartje erbij. Het weegt wel wat, dus als je compacter op reis wilt, kijk dan bij de pocket-versie van dit boek hieronder. Let op: deze gids is Engelstalig!

>> Klik hier om Lonely Planet London te zien op Bol.com <<

 

Lonely Planet Pocket London

LONELY PLANET POCKET LONDON

Lekker compact, maar toch compleet boekje over Londen, waarin alle hoogtepunten van de stad benoemd worden. Er is ook uitgebreide informatie over restaurants, pubs en bars. Ook hier met uitneembare kaart en dus perfect voor een weekendje weg. Let op: deze gids is Engelstalig!

>> Klik hier om Lonely Planet Pocket London te zien op Bol.com <<

 

Lonely Planet Make My Day - London

LONELY PLANET MAKE MY DAY LONDON

Met dit boekje kun je je eigen dag(en) in Londen plannen aan de hand van meer dan 2000 combinaties van leuke bezienswaardigheden. Er zit een losse kaart bij en zit vol kleurenafbeeldingen van vrijwel elke activiteit die je in Londen kunt doen, dus perfect om inspiratie te krijgen. Waarschijnlijk is deze gids wel handiger om je bezoek te plannen vooraf, dan om hem echt mee op reis te nemen. Let op: deze gids is Engelstalig!

>> Klik hier om Lonely Planet Make My Day te zien op Bol.com <<

 

Rough Guides - London

ROUGH GUIDE LONDON

Er zijn natuurlijk nog veel meer reisgidsen dan alleen de Lonely Planet en zelf vind ik de Rough Guides ook altijd erg praktisch. Qua opzet kun je hem vergelijken met de Lonely Planet en ook deze gids is een perfect hulpmiddel om je reis naar Londen te plannen óf ter plekke inspiratie uit op te doen. Let op: deze gids is Engelstalig!

>> Klik hier om Rough Guide London te zien op Bol.com <<

 

Insigh Guides - London

INSIGHT GUIDES CITY GUIDE LONDON

Wij kregen voor een reis naar Nepal ooit een Insight Guide van een vriend en vonden deze serie echt geweldig! Met prachtige foto’s en echt diepgaande informatie over alles wat je onderweg kunt tegenkomen, vonden wij dat er wat meer achtergrond aan de bestemming gegeven werd dan in vergelijking tot de Lonely Planet en Rough Guides. In dit boek kom je alle hoogtepunten van Londen tegen, met gedetailleerde kaarten, een gratis app en eBook er gratis bij. Let op: deze gids is Engelstalig!

>> Klik hier om Insigh Guides City Guide London te zien op Bol.com <<

 

Capitool Reisgidsen - Londen

CAPITOOL REISGIDS LONDEN

Dit is de Nederlandstalige bewerking van de Engelse reisgidsen serie ‘Eyewitness Guides’. De complete en rijk geïllustreerde reisgids geeft een goed beeld van wat je allemaal in Londen kunt beleven, met handige informatie zoals openingstijden van attracties. Er zit een uitneembare, geplastificeerde kaart bij en de gids is opgedeeld in 16 verschillende delen van Londen. 

>> Klik hier om Capitool Reisgids Londen te zien op Bol.com <<

 

Capitool Compact - Londen

CAPITOOL COMPACT LONDEN

Dit kleine gidsje is perfect voor onderweg, want de hoogtepunten zijn in één oogopslag zichtbaar en met de handige kaart (die het centrum van Londen aangeeft, als je wat verder uit het centrum zit moet je wel nog een uitgebreidere kaart meenemen) kun je eenvoudig een route uitstippelen. De gids is zowel per thema als per wijk opgedeeld. Er is wel weinig achtergrondinformatie, maar dit boekje is perfect voor iedereen die nog nooit in Londen geweest is en snel de hoogtepunten wil zien! Dit is de Nederlandstalige bewerking van de Engelse reisgidsen serie ‘Eyewitness Guides’.

>> Klik hier om Capitool Compact Londen te zien op Bol.com <<

 

Wat & Hoe Select - Londen

WAT & HOE SELECT LONDEN

De Nederlandstalige Wat & Hoe boekjes hebben uitklapkaarten, plattegronden, duidelijke wandelkaarten en een top 10 selectie van bezienswaardigheden die je niet wilt missen. De bekendste bezienswaardigheden en leuke adresjes worden per wijk heel kort beschreven, voorzien van symbolen en een internetadres.

>> Klik hier om Wat & Hoe Select Londen te zien op Bol.com <<

 

 


Londen als een Local

 

The London Tester Boek Tip: Tired of London, Tired of Life

TIRED OF LONDON, TIRED OF LIFE

Een leuk boekje waarmee je unieke activiteiten in Londen kunt ontdekken, één voor elke dag van het jaar! Een fijne mix van de bekende bezienswaardigheden, tot meer unieke local activiteiten waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Leuk cadeautje voor iedereen die naar Londen gaat voor korte of langere tijd Let op: dit boek is Engelstalig!

>> Klik hier om Tired of London, Tired of Life te zien op Bol.com <<

 

The London Tester Boek Tip: London The Weekends Start Here

LONDON, THE WEEKENDS START HERE

Ontdek alles dat Londen te bieden heeft in 52 leuke weekenden. Een mix van culturele, artistieke, historische en outdoor ervaringen die deze dynamische hoofdstad te bieden heeft. Zowel leuk voor bezoekers als voor mensen die in Londen wonen. De activiteiten zijn per seizoen geordend, met meer dan 250 interessante en aparte ideeën om je tijd in Londen door te brengen. Er zijn ook tips voor vervoer en de beste plekken om te eten en drinken. Let op: deze gids is Engelstalig!

>> Klik hier om London, The Weekends Start Here te zien op Bol.com <<

 

The London Tester Boek Tip: Hidden Secrets of London

THE 500 HIDDEN SECRETS OF LONDON

Gek op lekker eten, winkelen, museums en andere hippe adresjes om te bezoeken in Londen? Dan is dit boek voor jou! In fijne lijstjes raast dit boek door de hele stad heen en laat jou achter met ontzettend veel leuke ideeën om te gaan doen. Perfect als je al iets vaker in Londen geweest bent en nu wat meer de stad als een local wilt leren kennen. Let op: deze gids is Engelstalig!

>> Klik hier om The 500 hidden secrets of London te zien op Bol.com <<

 

Where would John go? London

WHERE WOULD JOHN GO?

In dit boek vind je geen lijstjes met museums of de ‘hipste’ clubs van Londen, maar unieke tips van John Altman (die zichzelf een ‘full-time hippie’ noemt). Met dit boek leer je het karakter van de stad Londen kennen, met tips om juist MINDER te doen in de stad dan zoveel mogelijk dingen van je lijstje af te tikken. Leuk boek voor iedereen die voor langere tijd in Londen is en het allemaal wat rustiger aan wilt doen in het leven. Let op: deze gids is Engelstalig!

>> Klik hier om Where would John go? London te zien op Bol.com <<

 

The London Tester Boek Tip: Carl Goes London

CARL GOES LONDON

De ‘Carl Goes’ serie brengt je de beste tips om te zien en doen in Londen vanuit het oogpunt van een local! Dit boek is gericht op creatieve mensen en iedereen met een zelfstandig beroep (fotograaf, blogger, etc.), maar de tips in het boek zijn ook perfect als je alleen een weekendje in Londen bent en op zoek bent naar meer unieke dingen om te doen. Echt een aanrader! Let op: deze gids is Engelstalig!

>> Klik hier om Carl Goes London te zien op Bol.com <<

 

The London Tester Boek Tip: Carl Goes London Islands

CARL GOES LONDON ISLANDS

Wist jij dat er meer dan 200 eilanden in Londen zijn? In dit boek van de ‘Carl Goes’ serie, neem je een kijkje op een aantal van deze eilanden en ontmoet je de bijzondere bewoners. Niet overal kun je zelf heen, maar een aantal wel en die maken een mooie toevoeging aan je local bezoek aan Londen! Let op: deze gids is Engelstalig!

>> Klik hier om Carl Goes London Islands te zien op carlgoes.com<<

 

Fiets & The City - Londen

FIETS & THE CITY LONDON

Met dit Nederlandstalige boek ontdek je Londen op de fiets! Fiets heerlijk door karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren ontsnapt. De vijf fietsroutes in het boek nemen je mee de wijken in, weg van het toeristische centrum, op naar leuke terrasjes, bijzondere plekken en unieke winkels. Compleet met adresjes waar je kunt bijtanken met koffie, lekkere hapjes en gratis wifi. 

>> Klik hier om Fiets & The City – Londen te zien op Bol.com <<

 

 


Wandelen door Londen

 

Time to Momo - Londen 100%

TIME TO MOMO LONDEN

Deze Nederlandstalige reisgids in zakformaat (voorheen “100% Londen”) laat je Londen zien aan de hand van zes wandelingen door de stad. Per wandeling is er een uitklapbare kaart met de route, de hoogtepunten, bezienswaardigheden, eten en drinken, shoppen, en ‘leuk om te doen’ tips. Ze hebben ook een aanvullende app waar mee je plattegronden met aanvullende informatie kunt zien. 

>> Klik hier om Time to Momo Londen te zien op Bol.com <<

 

The London Tester Boek Tip:  Walks in London

33 WALKS IN LONDON THAT YOU MUST NOT MISS

Londen is echt de perfecte plaats om lekker te gaan wandelen en in dit boek vind je 33 leuke routes om te volgen. De afstand en beste tijd om te lopen staat erbij, net als bezienswaardigheden, restaurant suggesties en andere handige informatie. Let op: deze gids is Engelstalig!

>> Klik hier om 33 Walks in London That You Must Not Miss te zien op Bol.com <<

 

The London Blue Plaque Guide

THE LONDON BLUE PLAQUE GUIDE

Wist je dat je door heel Londen zogenaamde ‘Blue Plaques’ kunt vinden waarop interessante gegevens staan van historische gebeurtenissen en personen? Met deze gids kom je ze allemaal tegen. Perfect boek voor geschiedenisliefhebbers die leuke wandelroutes door Londen zoeken. Het boek is op alfabetische volgorden en biedt informatie en anekdotes over de vele bekende (en vaak ook minder bekende) levens van de mensen op de plaques… het zijn er wel meer dan 700! Ontdek onder andere meer over: Charles Dickens, Karl Marx, Jimi Hendrix en Florence Nightingale. In het boek is ook een kaart, zodat je de plekken makkelijk kunt vinden. Let op: deze gids is Engelstalig!

>> Klik hier om The London Blue Plaque Guide te zien op Bol.com  <<

 

 


Eten & Winkelen in Londen

 

The London Tester Boek Tip: Heerlijk Londen

HEERLIJK LONDEN

In deze Nederlandstalige stadsgids kun je de beste culinaire adressen van Londen ontdekken. Van pub-food tot moderne restaurants en van foodmarkets tot hippe cocktailbars, het staat er allemaal in! Naast adressen vind je in dit boekje de 50 beste recepten weg van bekende hotspots uit de stad. De beschrijving bij elk adres is steeds ongeveer één pagina, vol met kleurenfoto’s, website, openingstijden en openbaar vervoer ernaartoe. 

>> Klik hier om Heerlijk Londen te zien op Bol.com  <<

 

Londen in stijl

LONDEN IN STIJL

Deze Nederlandstalige stijlgids is gericht op liefhebbers van vintage spullen en restaurantjes. Veel tips van locals over leuke kleine winkeltjes, markten, pubs en restaurantjes waar de Londenaren zelf naartoe gaan. Geen musea en monumenten, maar wel meer dan 150 bijzondere hotspots. In het hoofdstuk ‘Ontmoet een Londenaar’ komen mensen aan het woord die zelf een zaak hebben in Londen. Wellicht wel een gids waar je thuis je planning mee maakt, dan dat je hem op reis mee zult nemen, vanwege omvang en gewicht.  

>>Klik hier om Londen in stijl te zien op Bol.com <<

 

The Rough Guide to Vintage London

THE ROUGH GUIDE TO VINTAGE LONDON

De ultieme gids voor iedereen die van Vintage mode, beauty, kunst en eten & drinken houdt. Een overzicht van de meest bijzondere winkels, maar ook meer achtergrond over de vintage cultuur en lifestyle in Londen. Honderden adresjes waar je wel meer dan een weekend zoet mee kunt zijn! In deze gids vind je ook plattegronden van de stadsdelen waarop de adressen van de winkels, restaurants etc. zijn aangegeven. Let op: deze gids is Engelstalig!

>> Klik hier om The Rough Guide to Vintage London te zien op Bol.com <<

 

 


Londen met de Familie

 

Capitool Familiegidsen - Londen

CAPITOOL FAMILIEGIDSEN LONDEN

In deze zeer unieke gids vind je alle toffe dingen die je met kinderen van ca. 5 tot 15 jaar in Londen kunt doen. De tips zijn overzichtelijk en echt op familie gericht: zo staat onder andere duidelijk aangegeven waar je met kinderen leuk kunt eten, maar ook bijvoorbeeld waar je de openbare toiletten kunt vinden. Van elke wijk die behandeld wordt kun je een plattegrondje vinden. Per gebied worden hoogtepunten en bezienswaardigheden besproken met praktische informatie, grappige en leerzame informatie voor kinderen en anekdotes. Dit is de Nederlandstalige bewerking van de Engelse reisgidsen serie ‘Eyewitness Guides’. 

>> Klik hier om Capitool Familiegidsen Londen te zien op Bol.com <<

 

Kidskompas Londen

KIDSKOMPAS LONDEN

Een Nederlandstalig boekje met tips over de leukste bezienswaardigheden, activiteiten, winkels en restaurants voor kids t/m ongeveer 13 jaar.  Het bijzondere van deze reisgids over Londen is dat dit boekje zowel voor kinderen als voor volwassenen is bedoeld: voor de ouders is er de praktische informatie en voor de kids zijn er veel leuke tips en achtergronden door de verschillende wijken van de stad. 

>> Klik hier om Kidskompas Londen te zien op Bol.com << 

 

Dit is mijn Londen

DIT IS MIJN LONDEN

In dit Nederlandstalige reisdagboek, doeboek en stadsgids ineen kun je al je herinneringen van je bezoek aan Londen vastleggen. Het boek bevat illustraties, leuke to-do-lijstjes en bijzondere weetjes over de stad en laat ook genoeg ruimte voor je eigen verhalen, tekeningen, foto’s, souvenirs, kaartjes, notities & tips. Een leuk cadeau aan iedereen (ook kinderen) die van plan is Londen te bezoeken. Niet echt een complete reisgids, daarvoor staat er te weinig praktische informatie in, maar meer een plakboek 2.0 zeg dus maar! 

>> Klik hier om Dit is mijn Londen te zien op Bol.com  <<

 

Heb je zelf nog leuke aanvullingen? Laat het ons dan weten!

 

Delen / Bewaren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.