Liefs uit Londen: Erik van Around the Globe || The London Tester

Liefs uit Londen: Erik van aroundtheglobe.nl

The Londen Tester interviewt Nederlandse en Belgische reisbloggers over hun bezoek aan Londen. Vandaag is het woord aan Erik van een van de grootste reisblogs uit Nederland: Around The Globe!

 

Wanneer was je voor het laatst in Londen? 

19-24 maart 2017. Ik was er om een rondreis te maken door Engeland met de trein. Londen is prachtig, maar je kunt zo veel mooie uitstapjes maken naar andere steden (vanuit Londen) dat ik er daar eens een aantal van wilde bezoeken.
 
 

Hoe ben je naar Londen gereisd?

Ik ben met het vliegtuig vanaf Eindhoven naar Stansted gevlogen. Meestal reis ik per trein terug, want dan kun je wat langer in Londen blijven, maar ik vloog deze weer ook weer terug via Stansted.
 
 

Waar overnachtte je in Londen? 

Ik verbleef in het The Park Grand London Paddington. Het ligt wel ver van Stansted af maar, het was de ideale plek om mijn reis naar mijn vervolg bestemming (Bristol) te maken. Met de Underground ben je eigenlijk overal zo.
 
 
Liefs uit Londen: Erik van Around the Globe || The London Tester
Reizen met de trein door Engeland
 

Wat was het leukste dat je in Londen gedaan hebt? 

Mijn bezoek aan Londen was vrij kort en bezocht voornamelijk de typische bezienswaardigheden
 
 

Was er iets dat je gedaan hebt in Londen dat tegenviel?

Het weer blijft een dingetje en je moet een beetje geluk hebben wanneer je op zoek bent naar blue skies 🙂 Ook zijn de prijzen voor de meeste dingen vrij stevig waardoor je echt goed moet weten waar je wat kunt vinden als je op een beperkter budget reist.
 
Hoewel ik op de hoogte was van de duur en route van de Wisseling van de Wacht, trapte ik er opnieuw in dat na het zien van de eerste wachters de boel was afgelopen. Nu heb ik in ieder geval een goede reden om nog eens terug te gaan!
 
 
Liefs uit Londen: Erik van Around the Globe || The London Tester
Erik van Erp
 

Is er iets in Londen dat je graag had willen doen, maar geen tijd meer voor had?

Mijn bezoek aan Londen was sowieso te kort. Ik heb een lijstje aangelegd met allerlei niet toeristische bestemmingen die ik hopelijk nog deze zomer kan gaan bezoeken. Dus de leuke nog niet ontdekte wijkjes, dagtripjes vanuit de stad en meer.
 
 

Zijn er nog meer plaatsen in het Verenigd Koninkrijk die je bezocht hebt?

Mensen die er van houden om met de trein te reizen moeten zeker eens wat uitstapjes maken buiten Londen. Begin met een paar dagen in de prachtige stad, maar kijk daarna ook zeker eens naar wat typisch Engelse bestemmingen die je binnen 1 of 2 uur kunt bereiken. Ik ben van Londen naar Bristol, Bath, Oxford en Cambridge gereisd, allemaal met de trein. Ik kan deze route en alle plaatsen enorm aanraden!
 
Lees meer over leuke dingen die je kunt zien en doen in Cambridge, Bath en Bristol op AroundTheGlobe.nl
 
Liefs uit Londen: Erik van Around the Globe || The London Tester
 
 

Bedankt voor je antwoorden Erik!

Als je meer wilt weten over leuke steden in Engeland en Erik’s avonturen op reis wilt volgen, bezoek dan zijn website AroundTheGlobe.nl of volg zijn op social media: 

 
FacebookTwitterInstagramPinterest
 
Alle foto’s in dit artikel zijn © Erik van Erp / aroundtheglobe.nl
 
 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van The London Tester

 
 
 
Delen / Bewaren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.