The London Tester Persoonlijk Dagboek

Londen Dagboek #002 – Het Delen van een Huis Overleven als Expat

Blijf op de hoogte van onze laatste avonturen in Londen en de rest van de wereld door dit dagboek.

 

Morgen zal ik naar Londen verhuizen. Er is geen stoppen meer aan.

Ik heb er zin in.

 

Londen Dagboek #002 - Het Delen van een Huis Overleven als Expat

 

Nee, echt wel hoor!

Het enige is, dat we een huis zullen moeten delen als we daar zijn. En ik hou er niet zo van te dicht op andere mensen te wonen.

Ik ben een introvert. Ik hou van mijn eigen ruimte. Ik heb tijd alleen nodig. Ik heb een brede verzameling aan vreemde gewoontes waarvan ik niet wil dat iemand er ook maar iets over zegt. Het hele delen van het huis maakt me een klein beetje onrustig.

Ik weet dat het ook heel gezellig kan zijn. Nick woont nu al in Londen bij onze huisgenoten en hij zegt dat ze geweldig zijn. Ze zijn opgeruimd, houden van koken, nodigen hem uit om samen dingen te ondernemen, zijn aardig tegen elkaar en gaan daadwerkelijk bij hem aan tafel zitten (we hadden huisgenoten die helaas geen van deze vaardigheden bezaten, maar daar hebben we het maar niet meer over).

Het lijkt haast wel (weer!) een herhaling van de serie Friends, of niet dan?

 

Londen Dagboek #002 - Het Delen van een Huis Overleven als Expat

 

Maar toch.

In mijn achterhoofd blijf ik toch denken dat ze toch nog compleet vreemd en eng kunnen zijn. Maar dat zal wel aan mij liggen.

 

Londen Dagboek #002 - Het Delen van een Huis Overleven als Expat

 

De enige onmogelijke figuur in huis zal ik wel gewoon zijn.

Als je me niet zo goed kent, dit geeft zo ongeveer wel een compleet beeld:

 

Voor het ontbijt

Londen Dagboek #002 - Het Delen van een Huis Overleven als Expat

 

Voor de lunch

Londen Dagboek #002 - Het Delen van een Huis Overleven als Expat

 

Voor het avondeten

Londen Dagboek #002 - Het Delen van een Huis Overleven als Expat

 

Juist. Ik ben dus echt een sociaal wonder.

De tijd zal leren of het het samen kunnen vinden. Voor nu kijk ik vooral uit naar Nick weer zien!

 

Londen Dagboek #002 - Het Delen van een Huis Overleven als Expat

 

In ieder geval zal ik je op de hoogte houden van onze avonturen tijdens het delen van ons huis. Als je nog tips hebt om me door deze emotionele periode in mijn leven te helpen, deel ze dan alsjeblieft hieronder.

 

 

Delen / Bewaren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.