The London Tester Persoonlijk Dagboek

Londen Dagboek #003 – Eerste Londen Stapjes & World Travel Market

Blijf op de hoogte van onze laatste avonturen in Londen en de rest van de wereld door dit dagboek.

Ik ben aangekomen in Londen! Nu gaat het echt gebeuren!

Hier is een kort overzicht van mijn eerste week:

 

London Diary #003 - The Move to London

 

Maandag

Na met mijn vader van Amsterdam naar Londen te hebben gereden (met een auto vol keukenspul), heb ik de eerste dag mijn nieuwe buurt ontdekt “Exmouth Market” en daar kwam veel ontspannende thee, almond croissants en gratis WiFi bij de lokale bakkerij aan te pas. Kleine stapjes om mee te beginnen!

 

London Diary #003 - The Move to London

London Diary #003 - The Move to London

 

Dinsdag

Ik voelde me vandaag al iets avontuurlijker en liep langs de hoofdweg 20 minuten rechtdoor, toen ik er opeens achterkwam dat ik op dat moment al schandalig middenin Londen stond bij de St. Paul’s Cathedral. Locatie Locatie!

Na nog eens 10 minuten door te lopen, ging ik over de Millennium Bridge en rechtstreeks het Tate Modern Museum in. Ik denk dat ik het hier wel een tijdje ga uithouden!

 

London Diary #003 - The Move to London

 

Woensdag

Na alle opwinding gisteren ben ik vandaag niet ver gekomen, maar wel heb ik even de geweldige stalletjes met eten bewonderd die hier bijna elke dag in de straat staan. Van Duitse braadworsten tot Spaanse Paella, je kunt het hier allemaal zo krijgen – lekker!

 

London Diary #003 - The Move to London

 

Donderdag

Deze week had ik eigenlijk maar een (heel belangrijk) doel, en dat was natuurlijk om de Primark op Oxford Street bezoeken.

Ook deze keer bleek dit niet veel langer dan 20 minuten lopen van ons vandaan (hierna zal ik ophouden met opscheppen) en ik moest mezelf echt inhouden om niet de hele winkel leeg te kopen. Want ik ben natuurlijk nog wel werkloos… en we schijnen te moeten eten om de een of andere duistere reden.

En, omdat het morgen vrijdag de 13e is, was het ook geruststellend erachter te komen dat deze straat vlak naast die van ons ligt.

 

London Diary #003 - The Move to London

 

Vrijdag

Vanaf volgende week (of deze week als je dit leest), komt de WTM naar Londen. Dit is de World Travel Market en het is een drukke week waar we – als reisbloggers- de kans krijgen om de mensen uit de toerisme industrie te ontmoeten, naar presentaties te luisteren en te netwerken tijdens veel evenementen.

En toen had ik een date met James Bond. Of ten minste zijn wassen tweelingbroer 😀

 

London Diary #003 - The Move to London

 

Zaterdag

Na een avond met ontzettend slechte wijn, had je niet veel aan me op zaterdag en bij deze wil ik dan ook mijn excuses nogmaals aan Nick maken die er zin in had om vandaag een beetje de buurt te verkennen.

We zijn uiteindelijk wel aan het eind van de dag naar de supermarkt gegaan, wat op zich natuurlijk al een hele attractie is hier en we hebben het zelfs gered om ‘s avonds nog met een stel reisbloggers bij iemand thuis af te spreken. Leuk om oude en nieuwe vrienden te ontmoeten!!

 

London Diary #003 - The Move to London

 

Zondag

Bij weer een ander blogger evenement, deze keer op loopafstand van huis (doe maar duur!), kwamen alle nerds even bij elkaar toen een meisje een Google Glass bij zich had. Zij is deze aan het testen en we mochten hem allemaal even op. Zij is zelf trouwens een doventolk voor haar vriendin, die reisblogger is en samen reizen ze de hele wereld over… dat was nog cooler dan die hele Google Glass eigenlijk, of niet dan?

 

London Diary #003 - The Move to London

 

Dat was het even voor deze week, een snelle update, want ik moet rennen om weer naar WTM te gaan. Ik zal snel meer schrijven!

 

 

Delen / Bewaren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.