Reisadvies Groot-Brittannië: De Deuren Zijn Weer Geopend - En Nu? || The London Tester

Reisadvies Groot-Brittannië: De Deuren Zijn Weer Geopend – Of Toch Niet?

UPDATE 22 OKTOBER: Het Verenigd Koninkrijk staat momenteel op CODE ORANJE, wat inhoud dat reizen alleen wordt geadviseerd wanneer het echt noodzakelijk is.

Er geldt bij aankomst een strikte thuisquarantaine van 14 dagen, opgelegd door de Britse overheid. In dit artikel heb ik alle overige aangepaste reisinformatie en links naar handige websites voor je op een rijtje gezet.

Meer lezen
Engeland bezoeken na Brexit: Alles wat je moet weten! || The London Tester

Engeland bezoeken na Brexit: Alles wat je moet weten!

Hoewel we inmiddels weer in Nederland wonen, volgen we alles wat er in het Verenigd Koninkrijk gebeurd nog op de voet, zeker als het gaat over Engeland bezoeken na Brexit. 

We hebben -eindelijk- alle informatie die we over dit onderwerp konden vinden voor je verzameld in een compleet overzicht, zodat je precies weet wat je kunt verwachten als jij in jouw eigen reis gaat plannen.

Meer lezen
Recept Engelse Scones met Clotted Cream en Jam - Perfect voor met de Pasen! || The London Tester

Recept Engelse Scones met Clotted Cream en Jam – Perfect voor met de Pasen!

Als ik wist dat zelf scones maken zo gemakkelijk was, dan had ik het al veel eerder gedaan! Heb jij wel eens een echte Britse scone gegeten? Nee? Dan denk ik dat je iets mist!

Dit scones recept vond ik ooit op internet en sindsdien heb ik het al een paar keer in het weekend gemaakt. Met deze Pasen staan ze dan ook zeker weer lekker versgebakken op tafel. Meer lezen

De Leukste Reisgidsen Over Londen || The London Tester

24 x De Leukste Reisgidsen Over Londen

Ga jij binnenkort naar Londen en heb je toch nog steeds graag een reisgids in je koffer? No worries! Hoewel er natuurlijk tegenwoordig zo ontzettend veel informatie online te vinden is, vaak is het fijn om ter plekke, als je misschien geen internetverbinding hebt, even te kunnen bladeren op zoek naar een leuke tip, een kaart te bekijken of meer te lezen over een bepaalde plek in de stad.

Hieronder vind je de beste reisgidsen die wij over Londen konden vinden… natuurlijk tot de tijd dat The London Tester met haar eigen reisgids komt! 

Meer lezen