The London Tester Pinterest Account: Londen Inspiratie & Tips

The London Tester Pinterest Account: Londen Inspiratie & Tips

Als je me al een beetje kent, dan weet je waarschijnlijk dat ik een enorm fan van Pinterest ben. Voor onze website The Travel Tester hebben we ons account gegroeid tot meer dan half een miljoen volgers, ik heb een Pinterest agency dat Dream.Pin.Go. heet én lanceerde net mijn eerste Pinterest cursus.

Dus toen ik The London Tester lanceerde, was een van de eerste dingen die ik deed een nieuw Pinterest account opzetten, natuurlijk!

Nederlandstalige Pins op Pinterest

Er is al ontzettend veel informatie over het bezoeken van Londen op Pinterest te vinden, maar natuurlijk is het merendeel in het Engels. Daarom heb ik besloten om het account in het Engels op te zetten, ookal is de website natuurlijk gewoon in het Nederlands.  

Maar… ik zal de komende tijd hard werken aan het uploaden van Nederlandstalige pins op Pinterest, want ik weet dat veel van jullie hier al op het platform zitten en ook weinig Nederlandse content kunnen vinden. 

Mocht je zelf al (Nederlandse) pins over Londen of de rest van Groot-Brittannië hebben gemaakt, stuur ze dan zeker even door, zodat ik ze kan re-pinnen!

 

Volg The London Tester op Pinterest

 

Tot ziens op Pinterest!

 

 

Delen / Bewaren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.