Reisadvies Groot-Brittannië: De Deuren Zijn Weer Geopend - En Nu? || The London Tester

Reisadvies Groot-Brittannië: De Deuren Zijn Weer Geopend – Of Toch Niet?

Je zult het waarschijnlijk al gelezen of gehoord hebben: Groot-Brittannië heeft de deuren weer geopend voor bezoekers uit onder andere Nederland en België.

In het kort: vanaf 10 juli zijn de quarantainemaatregelen opgeheven, wat inhoud dat de in- en uitreisbeperkingen zijn opgeheven. Het reisadvies van de Nederlandse overheid is code geel, wat aangeeft dat er nog wel veiligheidsrisico’s zijn.

UPDATE 14 AUGUSTUS: Het Verenigd Koninkrijk heeft besloten per 15 augustus opnieuw reisbeperkingen in te stellen voor reizigers uit Nederland.

Alleen aantoonbaar noodzakelijk (weg)verkeer wordt toegelaten en er geldt een strikte thuisquarantaine van 14 dagen bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk.

In dit artikel heb ik alle huidige reisinformatie en links naar handige websites voor je op een rijtje gezet.

Meer lezen

Bezoek de Vakantiebeurs Utrecht en Leer Alles Over Deze Toffe Britse en Ierse Bestemmingen || The London Tester

Bezoek de Vakantiebeurs Utrecht en Leer Alles Over Deze Toffe Britse en Ierse Bestemmingen (+winactie!)

Tussen 16 en 19 januari 2020 is het weer zover: de jaarlijkse Vakantiebeurs strijkt neer in de Jaarbeurs in Utrecht. En dit jaar is wel een heel bijzondere editie, want Vakantiebeurs 2020 viert haar 50e verjaardag!

En jij kunt er gratis bij zijn met een winactie van The London Tester, waar we maarliefst 6 kaarten mogen weggeven voor dit reisevenement. Meer informatie onderaan dit artikel.

 

Meer lezen