Sluit je Gezellig aan bij The London Tester Facebook Groep!

Op zoek naar een plek op Facebook waar je met andere liefhebbers van Londen en de rest van het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Kanaaleilanden kunt praten of waar je met je vragen en oproepjes terecht kunt? Dan is er vanaf nu The London Tester Groep op Facebook! 

Misschien ben je al bekend met het feit dat er op Facebook, naast de persoonlijke accounts en Facebook pagina’s, ook speciale Facebook groepen bestaan waarin je met gelijkgestemden over een bepaald onderwerp kunt praten. 

Zo zijn er al een aantal groepen voor Nederlanders die in Londen (of Wales/Schotland/Ierland) wonen bijvoorbeeld, maar ik kwam erachter dat er nog eigenlijk geen Nederlandstalige groep is waar je ook met je reisvragen voor het Verenigd Koninkrijk & Ierland terecht kunt. 

Tijd voor verandering dus!

 

Londen Tips || The London Tester

 

Sluit je aan bij The London Tester Facebook Groep

Ik heb om deze reden een nieuwe Facebook groep opgericht waar je terecht kunt met je al vragen over een reis, uitwisseling of verhuizing naar Londen, maar natuurlijk ook andere plekken in Engeland, Wales, Schotland, Ierland, Noord-Ierland en de Kanaaleilanden, net zoals bij ons op de website. 

Naast het stellen van vragen is de groep ook dé plek om andere reizigers & expats ontmoeten, woonruimte/werk aan te bieden of te zoeken en leuke artikelen, foto’s en filmpjes over het Verenigd Koninkrijk te delen. 

Het idee is om er samen een leuke uitwisseling van verhalen en tips van te maken! 

BEKIJK DE GROEP EN MELD JE AAN >> www.facebook.com/groups/thelondontester

 

Wat kun je in The London Tester Facebook Groep Verwachten?

Om de groep overzichtelijk te houden, hebben we een aantal secties gemaakt waar je met al je vragen of oproepjes kwijt kunt. Alle overige vragen, oproepjes of leuke artikelen, foto’s en video’s die binnen deze groep passen kun je gewoon onder “discussion / discussie” plaatsen.
 
Hier is een overzicht van alle onderwerpen:

 

1. Stel jezelf voor

Natuurlijk horen we om te beginnen graag wie je bent, waar je woont en wat je plannen zijn met betrekking tot een bezoek of verhuizing aan/naar Londen of daarbuiten! Ook horen we graag wat jouw persoonlijk favoriete plek in het Verenigd Koninkrijk / Ierland is! 

KLIK HIER

 

Kom Gezellig Praten in The London Tester Facebook Groep!

 

2. Stel vragen over een specifieke bestemming

Heb je vragen over steden of bepaalde gebieden in Londen of daarbuiten? Dan hebben we voor elk land een apart hoekje ingericht daarvoor, om de vragen over één stad/land een beetje bij elkaar te houden. Mocht later blijken dat er over één bepaalde stad bijvoorbeeld wel erg veel vragen komen, dan maken we natuurlijk gewoon een nieuw berichtje hiervoor aan. Vraag maar los dus!

 

Kom Gezellig Praten in The London Tester Facebook Groep!

 

3. Stel vragen over Brexit

Al weten we op het moment waarschijnlijk net zoveel over de uitkomst van de hele Brexit-situatie als jij, in dit hoekje van de groep kun je met eventuele vragen en/of frustraties terecht. Natuurlijk houden we het netjes (we dachten – we zetten dit er maar even bij voor de zekerheid, soms lopen de emoties hoog op!)

KLIK HIER

 

Kom Gezellig Praten in The London Tester Facebook Groep!

 

4. Op zoek naar / Aangeboden / Te Koop

Zoek je een baan of personeel in Londen of daarbuiten, ben je bezig met het vinden van woonruimte en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken, of woon je in het Verenigd Koninkrijk en zoek/verkoop je naar iets specifieks (ik zeg als Hollander maar: een fiets ofzo?), dan kun je hieronder de links naar al die plekken in de groep vinden, zodat iedereen makkelijk je oproepjes kan vinden. Ook hebben we een plek waar je gezellig nieuwe vrienden kunt maken en met elkaar kunt afspreken! 

 

Kom Gezellig Praten in The London Tester Facebook Groep!

 

5. Typisch Nederlands / Belgisch

Voor de Nederlanders en Belgen die in Londen of ergens anders in het Verenigd Koninkrijk / Ierland wonen, is dit misschien een leuke plek om typische Nederlandse of Belgische dingen te delen. Je kunt denken aan recepten, waar je bepaalde producten ‘van thuis’ in de supermarkt kunt vinden, of misschien wat leuke grapjes die je op het internet tegenkomt. Alles kan, als het maar goed bedoelt is en niemand kwets! 

 

Kom Gezellig Praten in The London Tester Facebook Groep!

 

Wat zijn de regels van The London Tester Facebook Groep?

Om ervoor te zorgen dat het binnen deze groep gezellig blijft, zijn ten slotte nog de volgende regels van toepassing:

1. RESPECT
Toon respect voor iedereen in deze groep. Je kunt best van mening verschillen, maar uitlachen, uitschelden en ander negatief gedrag resulteert zonder overleg in verwijdering uit de groep.

2. RELEVANTIE
Plaats alleen berichten die iets te maken hebben met Londen, Engeland, Wales, Schotland, (Noord) Ierland of de Kanaaleilanden -of onderwerpen die hier heel sterk aan gerelateerd zijn, zoals de verschillen tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland/België of Brexit. Alle niet-relevante berichten worden verwijderd zonder waarschuwing.

3. VOERTAAL
Voertaal is Nederlands/Vlaams. Engelse berichten worden verwijderd, daar zijn al genoeg andere groepen voor.

 

Laat ons weten wat je van dit initiatief vindt… We hopen je te zien in onze Facebook groep!

>> KOM ERBIJ << 

 

Delen / Bewaren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.