Londen Kortingen & Speciale Acties || The London Tester

Londen Kortingen & Speciale Acties

Dat Londen een dure stad is, hoef ik je natuurlijk niet te vertellen. Maar gelukkig ben ik er inmiddels achter dat er ook ontzettend veel met korting én zelfs gratis te doen is! 

Ik hou altijd graag in de gaten waar de laatste aanbiedingen zijn en zal ze op deze pagina met je delen, zodat je tijdens je volgende Londen bezoek minder hoeft uit te geven!! 

 

Actuele Kortingen

De volgende kortingen en speciale acties worden regelmatig geüpdatet, dus kom snel terug…

 

KORTINGEN IN LONDEN:

 

KORTINGEN IN DE REST VAN ENGELAND:

 

Britrail

 

KORTINGEN OP REISPRODUCTEN:

 

Bekijk alle actuele Speciale aanbiedingen in de officiële VisitBritain Shop

 


The London Pass

De London Pass is een sightseeing pas voor 1, 2, 3 of 6 dagen, waarmee je gratis toegang krijgt tot meer dan 60 attracties in en rond Londen. Denk aan onder meer: de Tower of London, Westminster Abbey, Kew Gardens, Kensington Palace, ZSL London Zoo, St Paul’s Cathedral, een leuke Thames River Cruise en nog véééél meer. Bij het bezoeken van 3 attracties per dag bespaar je hiermee tenminste £20 per dag!

Het handige van de pas is dat je de wachtrijen bij enkele van de drukste en populairste attracties kunt overslaan én dat je naast speciale aanbiedingen voor restaurants en winkels ook nog eens een gratis hop-on hop-off bus sightseeing kaartje krijgt voor één dag. In de gids die je bij deze pas krijgt vindt je een compleet overzicht van alle attracties, zodat je zelf je bezoek aan Londen helemaal kunt plannen zoals jij dat wil. 

Je bestelt de pas online, haalt hem op bij de London Pass-balie (11a Charing Cross Road, open elke dag van 10:00-16:30) en is geldig vanaf je eerste gebruik. Let op dat een kalenderdag geldt als 1 dag (niet 24 uur na activatie). Gebruik de pas dus zo vroeg mogelijk op de eerste dag om er het meeste uit te halen. Er is een pas voor volwassenen en voor kinderen van 5-15 jaar. Kinderen onder de 5 mogen bijna overal gratis naar binnen. 

Koop nu The London Pass bij de officiële online winkel van het VisitBritain.

 

Londen Kortingen & Speciale Acties || The London Tester

 


English Heritage Oversees Visitor Pass

Als je gek bent op het bezoeken van oude kastelen, abdijen, Romeinse ruïnes en prehistorische monumenten, dan is de English Heritage Overseas Visitor Pass misschien is voor jou. De pas (geldig voor 9 of 16 dagen) geeft je niet alleen onbeperkt toegang tot meer dan 100 belangrijke plaatsen uit de Engelse geschiedenis, maar ook toegang tot speciale evenementen. Bij het bezoeken van slechts 3 van de bestemmingen heb je de pas al terugverdiend!

Deze pas is echt alleen voor bezoekers van buiten Engeland en moet je dus ook vooraf bestellen. Hij gaat in op het moment dat je hem voor het eerst gebruikt. Er is geen speciale pas voor kinderen, want onder de 5 jaar mag je sowieso al gratis naar binnen en voor kinderen t/m 15 jaar kunnen ter plaatse kortingskaartjes worden gekocht.

Bij je pas krijg je een gratis souvenir gids inclusief handige kaart. Waar zullen we heen gaan? Misschien Stonehenge, Dover Castle of Hadrian’s Wall?

Koop nu de English Heritage Oversees Visitor Pass bij de officiële online winkel van het VisitBritain

 

Londen Kortingen & Speciale Acties || The London Tester

 


Londen Theater Paspoort

Het Londen Theater Paspoort is een goedkopere, niet datum beperkend ticket voor een keuze uit verschillende West End shows in Londen. Je kunt tot wel 70% op de normale ticketprijs besparen. Er zijn drie verschillende theater paspoorten beschikbaar:

  • Standaard – voor de best beschikbare zitplaatsen voor een keuze uit verschillende shows, bespaar tot 40%
  • Deluxe – voor 1e en 2e rang zitplaatsen voor een keuze uit verschillende shows, bespaar tot 70%
  • Premium – voor de best beschikbare zitplaatsen voor vrijwel elke show 

Shows die momenteel in de eerste twee paspoorten zitten zijn: Thriller Live, The Comedy About A Bank Robbery (niet in deluxe), Wicked (niet in deluxe), Stomp, Kinky Boots, The Woman in Black, Annie, An American in Paris (niet in deluxe) en The Play That Goes Wrong. Het kan zijn dat meer shows beschikbaar zijn op de dag dat je de voucher inwisselt.

Bij het boeken krijg je een e-voucher via e-mail, die je moet inwisselen bij de Encore Ticket balie (11a Charing Cross Road:  10:00-18:30 ma-vr en 10:00-14:30 op zondag OF 17-19 Cockspur Street: 09:30-19:00 ma-za en 10:00-17:00 op zondag) op dag dat je naar de show wilt gaan.

Let erop dat kinderen jonger dan 5 jaar geen toegang krijgen tot de London West End theaters. Speciale regels zijn van toepassing voor kinderen vanaf 5 jaar afhankelijk van de voorstelling, dus houdt hier bij het boeken rekening mee.

Koop nu het Londen Theater Paspoort bij de officiële online winkel van het VisitBritain

 

Londen Kortingen & Speciale Acties || The London Tester

 


Three Palace Royal Pass

Bezoek de 3 meest beroemde koninklijke paleizen en ontdek meer over de Britse Koninklijke geschiedenis met deze voordelige pas die je toegang geeft tot De Tower of London, Kensington Palace en Hampton Court Palace. Je bepaart meer dan 10% in vergelijking met individuele kaartjes en kunt de rijen overslaan.

De pas heeft geen vaste datum en is geldig voor 2 jaar zodat je elk paleis echt goed kunt bekijken zonder je te hoeven haasten. Er is een pas voor volwassenen en voor kinderen te krijgen. Kinderen onder de 5 jaar zijn overal gratis.

Na bestelling krijg je een e-voucher in je email. Deze moet je printen en meenemen naar het “Group window” loket naast de algemene ingang van de Tower of London op Tower Hill, om in te wisselen voor de pas. De pas zelf is een kaartje in drie delen en bevat historische informatie over de paleizen, een routebeschrijving en de openingstijden.

Koop nu het Three Palace Royal Pass bij de officiële online winkel van het VisitBritain

 

Londen Kortingen & Speciale Acties || The London Tester

 


London Explorer Pass

Naast The London Pass, is er nu sinds kort ook de flexibele Londen Explorer Pas waarmee je top attracties kan bezoeken tijdens je verblijf in Londen. Attracties zijn onder andere: de Coca-Cola London Eye, een Hop-On-Hop-Off Bus tour, Madame Tussauds, de Tower Bridge Exhibition, St. Paul’s Cathedral en nog veel meer! Download de handige app en ontdek een heleboel speciale aanbiedingen!

Na het plaatsen van je boeking ontvang je een e-voucher in je email. Deze print je en wissel je om voor de pas bij het loket op 11a Charing Cross Road (7 dagen per week, 10:00-16:30). Bij de pas krijg je een gratis sightseeing kaart en speciale aanbiedingen voor restaurants en winkels. Je bespaart met deze pas tot 35% op toegangsprijzen.

De kaart is een smartpass die registreert waar en wanneer je de pas gebruikt en hoelang deze nog geldig blijft. Je kunt 3, 5 of 7 attracties bezoeken gedurende 30 dagen vanaf het eerste gebruik. Een dag is gebaseerd op een kalenderdag, dus geen 24 uur! 

Koop nu de London Explorer Pass bij de officiële online winkel van het VisitBritain

 

Londen Kortingen & Speciale Acties || The London Tester

 


London Eye + Madame Tussauds – Combo ticket

VisitBritain verkoopt voor een beperkte tijd een combo ticket zodat je de twee populairste attracties in Londen kan bezoeken en hiermee meer dan 20% bespaart. Met deze pas krijg je toegang tot de Coca-Cola London Eye (het grootste reuzenrad in Europa) en Madame Tussauds (ontmoet popsterren, acteurs en leden van de Britse Koninklijke familie). 

Na bestelling ontvang je een e-voucher die je moet omruilen bij de London Eye. Je bezoek aan de London Eye moet op dezelfde dag plaatsvinden wanneer je de e-voucher omruilt en dit is een gewoon ticket, geen voorrangskaartje. De pas zelf is geldig tot 31 december 2017.

Koop nu het London Eye + Madame Tussauds Combo ticket bij de officiële online winkel van het VisitBritain

 

Londen Kortingen & Speciale Acties || The London Tester

 


Merlin Londen Attracties 4-in-1-Pas

Bespaar geld met deze pas om de vier meest populaire familie attracties in Londen te bezoeken: Het wassenbeelden museum Madame Tussauds, de Coca-Cola London Eye, SEA LIFE Londen Aquarium en Shrek’s Adventure. 

Na bestelling ontvang je een e-voucher die je moet inruilen bij Madame Tussauds. Je bezoek aan Madame Tussauds moet op dezelfde dag gebeuren wanneer je de e-voucher omruilt. Na het inwisselen van de e-voucher ontvangt je een ticket met barcode die gescand wordt aan iedere attractie. Je kunt iedere attractie éénmaal bezoeken binnen 90 dagen na activering. Het voucher vervalt op 31 december 2017 en moet voor deze datum gebruikt worden. 

Koop nu de Merlin Londen Attracties 4-in-1-Pas bij de officiële online winkel van het VisitBritain

 

Londen Kortingen & Speciale Acties || The London Tester

 


iVenture Londen Attractie Pas

Ga naar een West End show, bezoek top attracties en geniet van een fantastische lunch in een van de top restaurants in Londen met deze flexibele pas. Je bespaart tot 40% in vergelijking met het kopen van individuele tickets en krijgt voorrang in de wachtrijen!  

Met deze pas kies je zelf 3, 5, 7 of 10 attracties die je wil bezoeken binnen 1 maand. Dit kan een combinatie zijn van attracties, transport, cruises en theater- of dag tours. Iedere dag dat je pas geldig is, wordt beschouwd als een kalenderdag (dus geen 24 uur vanaf eerste gebruik), dus gebruik de pas gelijk zo vroeg mogelijk op je eerste dag om zoveel mogelijk eruit te halen. 

Je moet je pas na aankoop ophalen bij de Westminster Pier op Victoria Embankment (dagelijks 10:00-17:00). Je krijgt dan een brochure met volledige details over waar je de tickets kunt gebruiken en een handige kaart. Let op: Deze pas is niet beschikbaar in Londen, je kunt hem alleen vooraf online kopen!

Koop nu de iVenture Londen Attractie Pas bij de officiële online winkel van het VisitBritain

 

Londen Kortingen & Speciale Acties || The London Tester

 


 

Bekijk alle kortingspassen in de officiële VisitBritain Shop