Werk Met The London Tester

Werk Met Ons

Adverteren op The London Tester

Adverteren op The London Tester is een unieke kans om Nederlandse reizigers naar Londen en de rest van het Verenigd Koninkrijk te bereiken. Wij bieden meerdere mogelijkheden voor samenwerkingen (mits relevant voor onze bezoekers), waaronder:

 • Advertorials [door ons geschreven promotie van uw product of dienst]
 • Reviews [wij reviewen graag uw reisproduct, boek, activiteit, restaurant, hotel of dienst – houdt er rekening mee dat wij in Londen wonen!]
 • Winacties [gerelateerd aan Londen, het Verenigd Koninkrijk en/of stedentrips en weekendbreaks]

The London Tester plaatst geen persberichten en doet niet aan linkruil. Voor elke commerciële samenwerking plaatsen wij alleen nofollow links en zijn wij naar onze lezers toe transparant over de samenwerking onder het artikel. 

Wij accepteren ook geen “gastblogs” van commerciële bedrijven. Als een blogger bent en op graag zou willen schrijven voor onze site in ruil voor een link naar je website + social media kanalen, lees dan onze pagina over gastbloggen op The London Tester.

 

Wie bezoekt The London Tester?

The London Tester helpt Nederlandse reizigers van alle leeftijden bij het voorbereiden van hun bezoek of verhuizing naar Londen en het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland).

Onze bezoekers zijn:

 • Nieuw in Londen en op zoek naar informatie over vervoer, accommodatie en de hoogtepunten van de stad
 • Bekend met Londen en op zoek naar informatie over unieke/onbekendere activiteiten en restaurants en dag/weekendtrips vanuit Londen
 • Van plan te verhuizen naar Londen en op zoek naar informatie over studie/stage en werken, etc.

 

Ons Bereik

The London Tester is opgericht in April 2017 door Nienke Krook & partner Nick Vullings (lees hier meer over ons) en heeft dit moment een nog klein bereik. Een uitgelezen kans om voor een kleine vergoeding uw product, activiteit of dienst onder de aandacht te brengen. Wij wonen sinds 2013 in Londen en kunnen lezers unieke insider tips bieden over zowel het bezoeken van Londen voor een weekend, of het verhuizen naar de stad voor langere tijd. 

Omdat we een niche-site zijn zullen we wellicht ook in de toekomst niet dezelfde hoeveelheid aan publiek bereiken als grote Nederlandstalige reisblogs, maar we trekken wel een zeer gericht publiek aan dat onze website bezoekt voor specifieke informatie over een bezoek aan Londen en het Verenigd Koninkrijk. Dit verhoogt de betrokkenheid van onze lezers en de conversie tot de aanschaf van onder andere reisproducten, hotels en vluchten.

Wij gebruiken onze bestaande reisblog The Travel Tester (opgericht in December 2013) en bijbehorende social media kanalen voor cross-promotie van de artikelen van The London Tester. Met The Travel Tester bereiken we 40.000+ unieke bezoekers per maand en hebben we ruim 18.00 gezamenlijke volgers op Twitter, Instagram, Google+ en Facebook.

Daarnaast hebben wij een van ‘s wereld’s grootste Pinterest accounts over reizen van meer dan 530.000 volgers en beheren wij een aantal thematische groepsborden voor de Nederlandse reiswereld.

 

Eerdere Samenwerkingen

Via onze reisblog The Travel Tester hebben wij sinds 2013 ruime ervaring opgedaan in het werken met PR-bureaus, commerciële bedrijven en bestemmingen. Enkele van deze samenwerkingen waren bijvoorbeeld met:

Blogger Netwerken: iambassador, Nordic Bloggers Experience, TBnet Italy
Landen/Regio’s: Wales, Luxemburg, Okinawa (Japan), Finland, Duitsland, Malta, Oostenrijk, Le Marche (Italië), Puglia (Italië), Goa (India), English Heritage, Spanje, Visit Britain
Steden: Wenen, Helsinki, Dublin, Rotterdam, Den Haag, Cardiff
Overige Bedrijven: KLM, 25H Hotels, Leave UR Mark, Leesa UK, Momondo, Gladskin, City Wonders, Eating London, Viator, Go with Oh, Standard Luggage, NS International, Expedia UK & NL

Grote Internationale Campagnes: #Escape2Goa, #DiscoverNI, #AustrianTime, #BeOkinawa, #LoveDublin, #MustLoveFestivals, #JoinGermanTradition, #MaltaIsMore, #LoveWinter, #ILoveSenigallia, #YouthHotspotsGermany

 

Onze Media Kit

 

Interviews & Publicaties

Naast adverteren werken we ook graag samen aan interviews en publicaties in print & online rondom de volgende thema’s:

 • Verhuizen naar Londen;
 • Verschillen tussen het Britse & Nederlandse dagelijks leven;
 • Niet te missen activiteiten in/rondom Londen voor verschillende type reizigers; 
 • Niet te missen plekken om te eten/drinken in Londen;
 • Street art in/rondom Londen; 
 • Weekend breaks in Londen en het Verenigd Koninkrijk;
 • Dagtrips te maken vanuit Londen;
 • Algemene reistips voor een bezoek aan Londen;
 • etc. 

 

Interesse Gewekt?

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de samenwerkingsmogelijkheden op The London Tester. We hebben een speciale contactpagina waarop je precies kunt zien hoe je ons voor specifieke voorstellen kunt bereiken, zodat je het snelst antwoord van ons krijgt. 

– Nienke Krook