Nienke en Nick - The London Tester

Over ons

Je bent op deze site terecht gekomen omdat je op zoek bent naar de beste tips voor je bezoek en/of verhuizing naar Londen en wij helpen je daar graag mee! 
 

Wie zijn wij?

Misschien heb je ons al een beetje leren kennen via onze internationale reisblog The Travel Tester, maar als je ons nog niet kent zullen we ons even netjes voorstellen: wij zijn Nienke Krook (uit Diemen-Zuid) en Nick Vullings (uit Venlo-Zuid) en we hebben elkaar bij toeval ontmoet in een hostel in Sydney in 2008.
 
Nick werkt dagelijks als architect en Nienke heeft via een baan als lerares op een basisschool en receptioniste in diverse hostels haar roeping gevonden in de wereld van het reisbloggen. Samen reizen we de hele wereld over en maken we daar graag reisgidsen over om je te helpen jouw eigen stedentrips en misschien wel droomreizen te plannen. 
 
 

Waarom Londen?

In 2013 gooiden we het roer ‘weer’ eens 180 graden om en vertrokken we zonder te weten wat ons te wachten stond naar Londen. Weer, want van 2011 tot 2013 woonden we in wereldstad Sydney. Hier leerden we dat het goed mogelijk is in een vreemde stad binnen korte tijd een compleet nieuw leven op te bouwen en dus stapten we vol vertrouwen in een nieuw avontuur. 
 
Hoewel de opstart in Londen zeker niet makkelijk was, bleken we gelukkig een super team en kunnen we inmiddels de humor wel inzien van onze eeuwige strijd met landlords, banken, telefoonbedrijven en de Royal Mail. We raken zelfs al een beetje gewend aan de cultuurverschillen tussen Nederland en Groot-Brittannië (we kunnen inmiddels in de rij staan als geen ander en tikken zonder blikken of blozen een paar pintjes achterover). Alleen thee drinken we toch nog echt gewoon zonder melk. Er is een grens aan inburgering natuurlijk. 
 
 

Hoe kunnen wij je helpen?

Of je nu op zoek bent naar praktische informatie over je bezoek aan Londen, wilt weten waar de leukste winkels en restaurantjes zitten of juist wilt weten wat je allemaal moet regelen als je wilt verhuizen naar Londen, op The London Tester geven we graag antwoord op al je vragen.
 
Als je precies weet wat je zoekt, klik dan door naar onze tips over bijvoorbeeld:
 
 
 

Wat kun je nog meer van The London Tester verwachten? 

We doen regelmatig interviews met bekende Nederlandse en Belgische reisbloggers en ervaringsdeskundigen over hun persoonlijke ervaringen in Londen en de rest van het Verenigd Koninkrijk, hebben een YouTube kanaal waar we regelmatig behind-the-scenes materiaal laten zien en zijn actief op Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram en Instagram Stories.
 
Je kunt onze nieuwe berichten ontvangen via Bloglovin’.
 
Ook hebben we een nieuwsbrief waar je op de hoogte blijft van alle nieuwe berichten op de site en activiteiten in en rondom Londen. Schrijf je nu in om niets te missen! 
 

 

Plan je verblijf in Londen met onze handige kaart:

 

Heb je nog vragen?

We hebben verschillende pagina’s voor je gemaakt waar je als het goed alle antwoorden op je vragen kunt vinden:
  • Lees onze contactpagina om te zien waar je terecht kunt met verschillende vragen of verzoeken tot samenwerkingen.
  • Bekijk onze werk met ons pagina om precies te zien voor wat voor samenwerkingen we open staan.
  • Onze pagina over gastbloggen geeft bloggers alle informatie om een gastartikel voor ons te schrijven.
 
We horen snel iets van je te horen en vergeet jezelf niet aan ons voor te stellen!!
 
 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van The London Tester

 
 
 
Liefs,
Nick en Nienke