Mind The Gap - Maandelijkse Updates van The London Tester

Mind The Gap – Ontdek de Leukste Activiteiten & Hotspots in Londen!

Ben jij van plan binnenkort naar Londen te reizen of misschien wel te verhuizen? Ben je benieuwd wat er allemaal in de stad te doen is? Of zoek je naar meer informatie over andere plekken in Engeland, Wales, Schotland, (Noord)Ierland en de Kanaaleilanden?

Dan helpt The London Tester je graag verder!

Omdat we begrijpen dat je misschien niet elke dag de tijd hebt om de site te checken, sturen we je graag onze digitale nieuwsbrief MIND THE GAP toe.

Dit is een regelmatige update met de nieuwste artikelen van de site, de laatste nieuwtjes én leuke acties en kortingen waarvan jij de eerste bent om het te horen. 


SCHRIJF JE NU IN!

* verplicht


Ik…Londen Bucket List - GRATIS EBOOK!

Maar dat is nog niet genoeg, want als je je nu inschrijft krijg je ook nog een gratis Londen Bucket List, met daarin meer dan 200 suggesties van activiteiten die je in Londen kunt doen én je krijgt toegang tot een geheime VIP bibliotheek, waarin je gratis downloads, filmpjes en meer leuke dingen kunt verwachten dit jaar. 

Wacht dus niet langer en schrijf je vandaag nog in om alles te vinden dat je nodig hebt om je reis naar Londen of de rest van Groot-Brittannië en Ierland voor te bereiden.

We bewaren je gegevens veilig en zullen ze nooit doorspelen naar andere partijen. Ook kun je je met één klik op elk gewenst moment uitschrijven.

We spreken je snel!

Nienke en Nick


SCHRIJF JE NU IN!

* verplicht


Ik…The London Tester