Mind The Gap - Maandelijkse Updates van The London Tester

Mind The Gap – Ontdek de Leukste Activiteiten & Hotspots in Londen!

Ben jij van plan binnenkort naar Londen te reizen of misschien wel te verhuizen? Ben je benieuwd wat er allemaal in de stad te doen is? Of zoek je naar meer informatie over andere plekken in Engeland, Wales, Schotland, (Noord)Ierland en de Kanaaleilanden?

Dan helpt The London Tester je graag verder!

Omdat we begrijpen dat je misschien niet elke dag de tijd hebt om de site te checken, sturen we je graag onze digitale nieuwsbrief MIND THE GAP toe.

Dit is een regelmatige update met de nieuwste artikelen van de site, de laatste nieuwtjes én leuke acties en kortingen waarvan jij de eerste bent om het te horen. 

 


SCHRIJF JE NU IN!

* verplicht
Ik…


Londen Bucket List - GRATIS EBOOK!

GRATIS DOWNLOADS

Maar dat is nog niet alles!

Als je je nu inschrijft krijg je ook toegang tot onze VIP BIBLIOTHEEK, waarin je alle downloads kunt vinden waar we op de website naar verwijzen.

Van PDF-bestanden, werkbladen en interactieve Google Maps kaarten tot onze complete Londen Bucket List (met daarin honderden suggesties van activiteiten die je in Londen kunt doen), zodra we iets hebben dat jij van ons kunt downloaden, dan voegen we dit aan de bibliotheek toe. Bij je inschrijving op de nieuwsbrief krijg je van ons een wachtwoord om binnen te komen.

Natuurlijk is dit allemaal gratis!

Wacht dus niet langer en schrijf je vandaag nog in om alles te vinden dat je nodig hebt om je reis naar Londen of de rest van Groot-Brittannië en Ierland voor te bereiden.

We bewaren je gegevens veilig en zullen ze nooit doorspelen naar andere partijen. Ook kun je je met één klik op elk gewenst moment uitschrijven.

We spreken je snel!

Nienke en Nick

 


SCHRIJF JE NU IN!

* verplicht
Ik…


 

The London Tester