Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Gebruik van: http://www.thelondontester.com / “The London Tester

Dit beleid is geldig vanaf 1 april 2017 en voor het laatst bijgewerkt op 1 juni 2017

Het lezen van alle informatie op thelondontester.com is van eigen vrije wil. Als je deze algemene voorwaarden niet accepteert, moet je onmiddellijk stoppen met het gebruik maken van deze website. Als je echter een reis of verhuizing naar Londen aan het plannen bent, en wel wat hulp kunt gebruiken, dan kan ik je aanraden nog even wat langer rond te snuffelen. 

Ik behoud het recht om op elk gewenst moment een van deze algemene voorwaarden te wijzigen op deze website. Ik kan nogal onvoorspelbaar zijn, dus ik zou zeggen: kom regelmatig eens terug!

Alhoewel ik hard werk om je actuele informatie te verstrekken (door grondig onderzoek en het eten van veel koekjes), kan ik geen garanties geven over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van informatie, producten, diensten of gerelateerde informatie die op The London Tester voorkomen, voor welk doel dan ook.

Vooral als het gaat om prijzen, adressen, openingstijden, telefoonnummers, reisinformatie en websiteadressen adviseer ik je om dit altijd even te controleren. Je wilt niet 2 uur in de auto zitten met schreeuwende kinderen op de achterbank om erachter te komen dat dat leuke Engelse pretpark net drie dagen geleden in een schroothoop veranderd is, of wel?

Ik streef ernaar om je op het moment van publicatie met nauwkeurige informatie te verstrekken, maar sommige informatie zal begrijpelijker wijs minder accuraat zijn als de tijd verstrijkt. Mocht je ergens onjuiste informatie vinden, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik zal alles laten vallen, achter mijn laptop duiken en deze wereldschokkende fout meteen corrigeren … of zodra ik mijn kopje thee op heb. Ik ben namelijk best Brits geworden in de afgelopen jaren…

Copyright Beleid

Tenzij anders vermeld, ben ik (Nienke Krook van The London Tester ) de wettelijk auteursrechtelijke houder van al het (geschreven, multimedia en grafische) materiaal op deze website en hiervan mag dan ook niets worden gebruikt, herdruk, (gedeeltelijk) gewijzigd of gepubliceerd zonder mijn schriftelijke toestemming . Er moet een link naar thelondontester.com geplaatst worden op alle kopieën van mijn werk, inclusief waar gepubliceerd in artikelen, persberichten en als glazuur op koekjes.

Gastenbloggers en andere medewerkers van The London Tester zijn verantwoordelijk voor hun eigen ingediende materiaal en moeten ervoor zorgen dat hun werk voldoet aan nationale en relevante buitenlandse en zwaartekracht wetten. De meningen van derden zijn van hunzelf en vertegenwoordigen geen positie of overtuiging van thelondontester.com. Ik ben ook niet aansprakelijk – maar alleen erg treurig – voor eventuele bekrompen, onbeleefde of aanvallende commentaren van anderen op mijn blog. 

Vrijwaring

Alle informatie die wordt verstrekt op thelondontester.com is alleen voor algemene informatie en amusementsdoeleinden en is de uitgesproken mening van mijzelf, Nienke Krook (‘The London Tester‘) en niet die van anderen. Dit omvat (maar is niet beperkt tot) mijn ledenorganisaties en/of werkgevers. Mijn vorige baas noemde me altijd al een nerd in het openbaar, dus wees je ervan bewust dat sommige artikelen iets anders kunnen zijn dan wat je misschien wel gewend bent van andere blogs.

Ik geef geen medisch, juridisch, professioneel … gynaecologisch, astrologisch, paleontologisch, filosofisch, bacteriologisch, mineralogisch, criminologisch of dermatologisch advies. Je past alle verstrekte informatie op eigen risico toe. Neem contact op met je lokale ziekenhuis, jurist, hulpdienst, barvereniging, telefoonboek, Google of je moeder voor een verwijzing naar een bevoegde professional, mocht het nodig zijn.

Onder geen enkele omstandigheid ben ik aansprakelijk voor verlies of schade (inclusief en zonder beperking van indirecte of opeenvolgende verlies of schade) of elke vorm van verlies of schade voortvloeiend uit het gebruik van deze website. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ieder die zich aangevallen voelt door mogelijke fouten in vertaling, interpretatie, grammatica en/of leestekens van de inhoud van mijn website. 

Hoewel ik probeer om thelondontester.com 24 uur per dag, 365 dagen per jaar online te houden, kan de toegang tot de site tijdelijk of permanent worden opgeschort  zonder voorafgaande kennisgeving. Dit kan zijn na aanleiding van mogelijke updates of technische problemen die buiten mijn invloed liggen, zoals mijn kat die altijd denkt dat de beste plek voor een dutje mijn toetsenbord is. Ik ben niet aansprakelijk als de website om welke reden dan ook voor een bepaalde tijd niet beschikbaar is. Ik zal proberen de website zo snel mogelijk weer online te krijgen. Of zo snel als mijn kat besluit om op te staan, natuurlijk.

Privacyverklaring

Eventuele persoonlijke en/of contactgegevens die mij verstrekt worden, worden altijd privé gehouden. Je zult op geen enkele manier worden lastig gevallen met reclame, ik zal je geen valentijnskaarten en/of kerstkaarten sturen (of je moet het me lief vragen) en ik zal je informatie ook niet verkopen of bekend maken aan andere bedrijven.

Ik ben niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken van een van mijn adverteerders of lezers die op de blog een reactie geven.

Reserve Rechten

Ik, Nienke Krook van The London Tester, behoud het recht om de focus van deze blog te veranderen (zoals het veranderen van de site in een platform voor collega-filantropen en zandverzamelaars, zou zomaar kunnen), te stoppen, te verkopen of om de gebruiksvoorwaarden te veranderen (bijvoorbeeld het overgaan naar een betaald platform), naar eigen inzicht. 

Ik behoud ook de rechten om eventuele opmerkingen die aan thelondontester.com verstuurd worden te verwijderen of te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Dit kan gaan om reacties die als spam of twijfelachtige spam worden beschouwd, berichten die taal of concepten bevatten die door anderen als beledigend kunnen worden beschouwd, opmerkingen die een groep of persoon aanvallen en opmerkingen van mijn ouders die me zeggen dat ik ze vaker moet bellen. Ik accepteer daarentegen wel virtuele kusjes, bloemen en aanmoedigde klopjes op de rug.

Adverteerders en Sponsoren

Ik ben niet verantwoordelijk voor de acties van mijn adverteerders of sponsors. Als je een product of dienst koopt na aanleiding van een link vanaf mijn website, moet je met dat bedrijf contact opnemen om eventuele problemen op te lossen, niet The London Tester.

Elk product, claim, statistiek, uitspraak of andere vertegenwoordiging over een product of dienst dient te worden gecontroleerd met de betreffende fabrikant, leverancier of partij. Omdat ik van de kleur rood (meestal met witte stippen) houdt, wilt niet zeggen dat jij dat ook leuk vindt!

Om de website te helpen uit te breiden, om de kosten van het draaien van de site te dekken en om drie keer per jaar naar Fiji te kunnen (JA DOEI, DAT ZOUDEN WE WEL WILLEN!!), Worden er een aantal reclame- en affiliate links op de website vertoond. Affiliate links leveren ons een (kleine) commissie op als jij iets via deze link koopt op bijvoorbeeld Amazon of Bol.com. Dit kost jou verder niets extra’s. Ik zal mijn absolute best doen om je alleen informatie te verstrekken over (reis)producten waar ik werkelijk in geloof. Ik zal nooit je vertrouwen als vanzelfsprekend zien. Alle beoordelingen op mijn website worden eerlijk gepresenteerd en ik zal duidelijk aangeven als ik iets gratis of tegen betaling gekregen hebt.

Brieven aan de Redacteur

Eventuele brieven, e-mails, blogopmerkingen, reacties op Social Media platforms zoals Facebook, Pinterest, Instagram en Twitter, of vragen die rechtstreeks naar mij zijn gestuurd, kunnen worden gebruikt om met de lezers van deze blog te delen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. (Delen van) deze brieven of e-mails, vragen of andere feedback kunnen worden gebruikt in nieuwsbrieven, blogberichten, columns of toekomstige boeken. Complimenten worden op een tegeltje geschilderd en in mijn badkamer gehangen.

 

Hartelijk dank voor het bezoeken van mijn website en vergeet niet om te genieten!

Nienke Krook