Bezoek de Vakantiebeurs Utrecht en Leer Alles Over Deze Toffe Britse en Ierse Bestemmingen || The London Tester

Bezoek de Vakantiebeurs Utrecht en Leer Alles Over Deze Toffe Britse en Ierse Bestemmingen (+winactie!)

Tussen 16 en 19 januari 2020 is het weer zover: de jaarlijkse Vakantiebeurs strijkt neer in de Jaarbeurs in Utrecht. En dit jaar is wel een heel bijzondere editie, want Vakantiebeurs 2020 viert haar 50e verjaardag!

En jij kunt er gratis bij zijn met een winactie van The London Tester, waar we maarliefst 6 kaarten mogen weggeven voor dit reisevenement. Meer informatie onderaan dit artikel.

 

Bezoek de Vakantiebeurs Utrecht en Leer Alles Over Deze Toffe Britse en Ierse Bestemmingen || The London Tester

 

Wat kun je verwachten op de Vakantiebeurs?

De Vakantiebeurs is dé beurs op het gebied van van vakanties. Van dagje weg in eigen land tot avontuurlijke reis aan de andere kant van de wereld. De vakantiebeurs trok vorig jaar meer dan 100.000 bezoekers en is daarmee het grootste reisevenement van Nederland.

Jaren geleden stond ik zelf op de vakantiebeurs, waar ik in het team van Columbus Magazine gratis proefexemplaren van dit tijdschrift mocht uitdelen aan bezoekers. Dit was ontzettend leuk om te doen! Hoewel ik zelf niet zoveel van de overige stands heb gezien dat jaar, vind ik zelf de sfeer op dit soort beurzen altijd erg gezellig en motiveert het mij altijd enorm om weer te gaan dromen van nieuwe reizen, zowel ver weg als dichtbij.

Door onze verhuizing naar Londen ben ik de afgelopen jaren niet meer op de beurs geweest, maar dit jaar is het eindelijk weer zover! Ik bezoek op 15 januari, dus een dag voor de beurs open gaat voor het publiek, waar ik op de zogenaamde vakantiebeurs vakdag ga spreken met diverse bestemmingen, maar ook om weer eens met mijn collega-bloggers uit Nederland bij te praten. Ik heb er veel zin in!

Natuurlijk zijn we bij The London Tester vooral benieuwd welke bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland we kunnen verwachten op de beurs. Hier dan ook even een handig overzichtje met alle stands waar ik zeker even langs ga dit jaar:

 

Bezoek de Vakantiebeurs Utrecht en Leer Alles Over Deze Toffe Britse en Ierse Bestemmingen || The London Tester
Ik op de Vakantiebeurs in 2011

 

Hal 10 – Groot-Brittannië en Ierland

England’s Coast

Stand: 10.D014

England’s Coast is een geheel nieuw marketingprogramma waarmee je je eigen route naar de Engelse kust kunnen maken. De site englandscoast.com heeft 6 interactieve video’s die je laten zien dat de Engelse kust slechts een korte sprong over het kanaal is. Deze kustlijn biedt je de perfecte korte vakantie, of je nu wilt gaan fietsen, kamperen of gewoon ontspannend op het strand!

 

English Heritage

Stand: 10.C010

English Heritage beheert meer dan 400 historische monumenten, gebouwen en terreinen door heel Engeland. Ze brenge de geschiedenis van Engeland tot leven voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Hiermee wordt het unieke Engelse erfgoed behouden, zodat ook toekomstige generaties ervan kunnen genieten.

 

Visit Wales

Stand: 10.C010

Heb jij het land Wales al eens bezocht? Nog niet? Dan zou ik zeker een bezoekje aan deze stand brengen! Met geweldige kastelen, heerlijk lokaal eten en de meest uiteenlopende avontuurlijke ervaringen in de prachtige natuur, dit land is ontzettend gevarieerd en een must-visit als je het mij vraagt!

 

Bezoek de Vakantiebeurs Utrecht en Leer Alles Over Deze Toffe Britse en Ierse Bestemmingen || The London Tester
Foto Credit: Canva

 

Tourism South East

Stand: 10.C010

Het toerismebureau van Zuidoost Engeland promoot de zuidkust van het land. Met meer dan 300 kilometer kustlijn, twee Nationale Parken en vier Werelderfgoed gebieden, is een bezoek aan dit deel van Groot-Brittannië meer dan bijzonder te noemen! Van Stonehenge tot Brighton en alles daaromheen: dit is een goede vakantiebestemming als je houdt van fietsen, wandelen, kamperen, road trippen, steden, cultuur- en/of strandvakanties.

 

House of Britain

Stand: 10.C024, 10.C010, 10.C011, 10.D014, 10.D026

House of Britain is een snel groeiende reisorganisatie die een ruime ervaring hebben op het gebied van reizen naar Groot-Brittannië & Ierland. Persoonlijk contact staat naar eigen zeggen altijd voorop! Alle reizen kunnen op maat worden samengesteld, afhankelijk van je budget en wensen.

 

North of England City Experience from the Cities of Northern England

Stand: 10.D014

Met de nieuwe City of North of England City Experience kun je genieten van het erfgoed, de geschiedenis, de regeneratie en transformatie van 5 steden in Noord-Engeland: Hull, Leeds, Manchester, Liverpool en Newcastle Gateshead. Met één gemakkelijk te kopen treinkaartje kun je vier dagen reizen tussen deze steden over een periode van acht dagen.

 

Portsmouth

Stand: 10.C010

Met haar spectaculaire evenementen, topattracties, culturele rijkdom en schitterende overnachtingsplaatsen is Portsmouth in het zuiden van Engeland zeker de moeite waard! Bezoek de iconische Emirates Spinnaker Tower, ga winkelen of eten in een van de vele restaurants en cafés… of bezoek de Portsmouth Historic Dockyard, waar vele historische schepen liggen zoals de beroemde Mary Rose en HMS Victory.

Visit Hull

Stand: 10.D014

Hull, in het Noorden van Engeland, kent middeleeuwse straatjes, prachtige architectuur, een rijke cultuur, een vernieuwd stadscentrum en een jachthaven die niet zou misstaan in het Middellandse Zee gebied. Benieuwd naar wat je hier nog meer kunt ervaren? Breng een bezoekje aan de stand!

Bezoek de Vakantiebeurs Utrecht en Leer Alles Over Deze Toffe Britse en Ierse Bestemmingen || The London Tester
Foto Credit: Vakantiebeurs

Buro Scanbrit

Stand: 10.C040

Buro Scanbrit is dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa en Canada. Naast Scandinavië, weten ze alles over reizen naar Engeland, Schotland, Wales, de Kanaaleilanden en Ierland. Ze geven al meer dan vijftig jaar persoonlijk advies aan hun klanten.

Stena Line

Stand: 10.C040

Stena Line is met haar vele routes en schepen één van de grootste ferrymaatschappijen ter wereld. Het uitgebreide routenetwerk bestaat uit meer dan 20 ferryroutes in Engeland, Ierland, Scandinavië en Letland. Reis met je auto, caravan of camper naar je vakantiebestemming of boek een overtocht en reis verder per trein.

ACSI dé campingspecialist

Stand: 07.B066

ACSI is dé campingspecialist van Europa. Met meer dan 50 jaar ervaring in de kampeerwereld, zijn ze een begrip onder kampeerders en campings. Ze inspireren kampeerders met magazines, blogs en websites en maken kamperen extra voordelig en eenvoudig met CampingCard ACSI of ACSI Club ID. Ze bieden ook compleet verzorgde kampeerreizen aan.

Bezoek de Vakantiebeurs Utrecht en Leer Alles Over Deze Toffe Britse en Ierse Bestemmingen || The London Tester
Foto Credit: Canva

Win kaarten voor de Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs zijn alle werelddelen vertegenwoordigd en je kunt er iedereen vinden: van grote organisaties tot meer specialistische reisprofessionals.

Naast de stands en paviljoens zijn er ook inspirerende presentaties, demonstraties en workshops, zijn er activiteiten voor kinderen, verschillende levensechte VR-experiences en nog veel meer. Er is zelfs een mini-reuzenrad op de beursvloer te vinden!

In de speciale festivaltent zijn optredens van Nederlandse artiesten en met diverse themaroutes weet je zeker dat je genoeg inspiratie voor je volgende reis opdoet.

Meer informatie over de Vakantiebeurs Utrecht vind je op: www.vakantiebeurs.nl

Wil jij dit jaar graag de vakantiebeurs bezoeken? Je kunt nu gratis kaarten winnen met deze leuke actie van The London Tester. Kijk snel op onze winactie-pagina en doe mee om één van de 6 vrijkaarten voor de Vakantiebeurs te winnen. VEEL SUCCES!

Delen / Bewaren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.